Pályázati beszámolók

Lezárult a TÁMOP - 3.1.7-11/1 Referenciaintézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése című pályázat. A benne részt vett terézvárosi köznevelési intézmények 2012. november 28-án megtartották zárórendezvényüket az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér épületében.

Az ünnepélyes eseményen jelen volt a Játékvár Óvoda, a Bajza Utcai Általános Iskola és a Tóth Aladár Zeneiskola több tanára és növendéke. Megtisztelte jelenlétével a rendezvényt a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem képviseletében Kutnyánszky Csaba oktatási rektorhelyettes, Budapest Főváros VI. kerülte Terézváros Önkormányzata részéről pedig Staudinger Beáta, a Humánszolgáltatási Főosztály Oktatási osztályának ügyintézője. 

2011-ben Terézvárosban három intézmény nyerte el a lehetőséget, hogy csatlakozzon az Új Széchenyi Terv keretében a referencia-intézmények országos hálózatának kialakítását és felkészítését célzó programhoz. A Játékvár Óvoda, a Bajza Utcai Általános Iskola és a Tóth Aladár Zeneiskola megerőstve a Tehetségpontként már kialakított együttműködésüket, felsőoktatási gyakorlóhelyekként csatlakoztak a megújuló tanárképzéshez, és a TÁMOP - 3.1.7-11/1 program keretében új tpusú gyakorlóhely kialakítását elvégezve "akkreditált referencia-intézmény" lettek.
A záróünnepségen mindhárom intézmény növendékei kis műsort adtak, melyeket követően az igazgatók értékelték a tapasztalatokat, és az együttműködést.

 emblemablue

tehetsegblue

ohnobackground

Tóth Aladár Zeneiskola
Alapfokú Művészeti Iskola

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye
Akkreditált Kiváló Tehetségpont
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
a Debreceni Egyetem és a
Pécsi Tudományegyetem Partneriskolája

Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.

Telefon:
+36-1-4130459
+36-1-3428104
+36-1-4130818

E-mail: tazi@tothaladar.hu