Ez történt...

Kedves Növendékek! Tisztelt Szülők! Tisztelt iskolánkba érkező Vendégünk!

A pandémia idején a zeneiskola épületébe lépve kötelező a kézfertőtlenítő használata, valamint helyiségeinkben a maszk viselése!
A tanteremben a diákok a csoportos és egyéni foglalkozáson - a fúvós és a magánének órák kivételével - maszkot viselnek!
Órák előtt kötelező kezet mosni a mosdókban kihelyezett tisztító folyadékkal!

Szeptember 1-3. között a szülők személyesen egyeztetik az órarendet valamint ellenőrzik és aláírják a tanulói jogviszonyhoz szükséges adatlapot.
Kérem - ha módjában áll -, a térítési díj befizetését igazoló dokumentumot hozzá magával (csekk, pdf az utalásról, stb.) vagy küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szeptember 20-ig.

Szeptember 7-től a zeneiskola székhelyén a szülők  - korlátozott számban - várhatják meg gyermekeik zeneóráját, betartva a 2 m-es távolságot, a várakozási idő alatt maszkot viselve.
Felhívom a figyelmüket, hogy a kerület iskoláiban zeneórára járó gyermekeknek és szüleiknek az adott iskolára vonatkozó szabályokat kell betartaniuk.

Kérem, védjük gyermekeink és egymás egészségét! 
Köszönöm az együttműködésüket!

Magyar Margit, igazgató

 emblemablue

tehetsegblue

ohnobackground

Tóth Aladár Zeneiskola
Alapfokú Művészeti Iskola

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye
Akkreditált Kiváló Tehetségpont
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
a Debreceni Egyetem és a
Pécsi Tudományegyetem Partneriskolája

Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.

Telefon:
+36-1-4130459
+36-1-3428104
+36-1-4130818

E-mail: tazi@tothaladar.hu