Tanáraink

Hegedű tanulmányait korán, már 4 évesen megkezdte a mai Tóth Aladár Zeneiskolában. Az iskola legendás hegedűtanárának, Lányi Margitnak egyik utolsó tanítványa volt. A konzervatóriumi felvételire Wambach Ferencné, a zeneiskola egykori igazgatónője készítette fel. A Bartók Béla Konzervatóriumban Kóté László növendéke volt. 1996-ban a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Tanárképző Intézetében szerezte meg hegedűtanári diplomáját, ahol Dénes László volt a mestere. Szívesen játszik zenekarban és különböző kamaraegyüttesekben, számos zenei táborban és kurzuson vett részt.
Diplomája megszerzése után egykori iskolájában kezdett tanítani. Pályája elején nagyon sok továbbképzésen gazdagította ismereteit, valamint aktívan vett részt az ifjúsági zenekar munkájában. 2002-től hosszabb időt töltött szülési szabadságon.
2016-ban tért vissza a tanításhoz, ahol immár rengeteg, gyerekekkel kapcsolatos tapasztalattal és új lendülettel fogott bele a hegedűtanításba.
Öt gyermekes családanyaként, a növendékeihez hasonló korú gyermekei révén jól ismeri a jelenkor sajátosságait, az állandó időzavart, az időszűkét. Személyes szakmai kihívásának érzi, hogy mindezek ellenére tanítványaival minőségi munkát tudjon végezni, megszerettesse velük a zenét, és továbbvigye az őt tanító nagytudású mesterek pedagógiai hagyományait.

 emblemablue

tehetsegblue

ohnobackground

Tóth Aladár Zeneiskola
Alapfokú Művészeti Iskola

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye
Akkreditált Kiváló Tehetségpont
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
a Debreceni Egyetem és a
Pécsi Tudományegyetem Partneriskolája

Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.

Telefon:
+36-1-4130459
+36-1-3428104
+36-1-4130818

E-mail: tazi@tothaladar.hu