A TÁMOP 3.1.7-11/2011 projekt nyitókonferenciája

Nyertes pályázatunk, a TÁMOP 3.1.7-11/2011 projekt ünnepélyes megnyitására 2012. április 16-án 13 órától került sor az E10 Közösségi és Kulturális Színtérben.
 
A nyitókonferencián köszöntőt mondott Hassay Zsófia polgármester, az eseményen jelen volt Simonffy Márta, Terézváros oktatásért felelős alpolgármestere, valamint Vigh Andrea, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektorhelyettese. 
Három terézvárosi intézmény nyerte el a lehetőséget, hogy csatlakozzon az Új Széchenyi-terv keretében a referenciaintézmények országos hálózatának kialakítását és felkészítését célzó programhoz.  A Tóth Aladár Zeneiskola, a Bajza Utcai Általános Iskola és a Játékvár Óvoda - megerősítve a Tehetségpontként már kialakított együttműködésüket – felsőoktatási gyakorlóhelyekként a megújuló tanárképzéshez csatlakozva új típusú gyakorlóhely kialakítására, az akkreditált referencia intézményi cím  elnyeréséhez adták be pályázatukat. 
A közreműködő gyerekek műsora mellett a hallgatóság Fieszlné Ancsák Jolán közoktatási szakértő, és Dr. Horváthné Pálosi Katalin, a Terézvárosi Pedagógiai Szolgáltató Központ vezetőjének előadását hallgathatta meg. 
 
 
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!