A TÁMOP 3.1.7-11/1 projekt zárórendezvénye

Lezárult a TÁMOP - 3.1.7-11/1 Referenciaintézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése című pályázat. A benne részt vett terézvárosi köznevelési intézmények 2012. november 28-án megtartották zárórendezvényüket az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér épületében.

Az ünnepélyes eseményen jelen volt a Játékvár Óvoda, a Bajza Utcai Általános Iskola és a Tóth Aladár Zeneiskola több tanára és növendéke. Megtisztelte jelenlétével a rendezvényt a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem képviseletében Kutnyánszky Csaba oktatási rektorhelyettes, Budapest Főváros VI. kerülte Terézváros Önkormányzata részéről pedig Staudinger Beáta, a Humánszolgáltatási Főosztály Oktatási osztályának ügyintézője. 

2011-ben Terézvárosban három intézmény nyerte el a lehetőséget, hogy csatlakozzon az Új Széchenyi Terv keretében a referencia-intézmények országos hálózatának kialakítását és felkészítését célzó programhoz. A Játékvár Óvoda, a Bajza Utcai Általános Iskola és a Tóth Aladár Zeneiskola megerőstve a Tehetségpontként már kialakított együttműködésüket, felsőoktatási gyakorlóhelyekként csatlakoztak a megújuló tanárképzéshez, és a TÁMOP - 3.1.7-11/1 program keretében új tpusú gyakorlóhely kialakítását elvégezve "akkreditált referencia-intézmény" lettek.
A záróünnepségen mindhárom intézmény növendékei kis műsort adtak, melyeket követően az igazgatók értékelték a tapasztalatokat, és az együttműködést.
 
 
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!