Arató Ágnes

A Zeneművészeti Főiskola győri tagozatán végeztem zongora-szolfézs szakon, majd zongorát tanítottam először a XXII., majd a IX. kerületi Zeneiskolában. Igazi hivatásomat akkor találtam meg, mikor a VI. Kerületi Zeneiskola korrepetitora lettem. Az évek során módom volt megismerkedni a hegedű-, a cselló-, a fa- és rézfúvós irodalommal, sőt egy ideig az Operastúdióban is közreműködhettem. A Tóth Aladár Gyermekkarnak állandó kísérője vagyok, így a kórus-repertoárba is belekóstolhattam.
Sok kiváló kollégával hozott össze a sors "házon belül" is, és a különböző kurzusokon szintén országos és nemzetközi hírű művészekkel dolgozhattam együtt. Rendszeresen kísérek hazai és nemzetközi versenyeken,  több korrepetitori díjat kaptam már. Felléphettem  Európa csaknem minden országában , ezenkívül az USA-ban , Kínában és Kirgizisztánban is. Számos CD-felvételen játszottam, és többször tartottam továbbképzést korrepetitorok számára.
A közös zenélés örömét, a zenében rejlő érzelemgazdagságot és játékosságot, s egyben a mindezek mögött fellelhető tiszta értelmet és gondolkodást szeretném felfedeztetni a próbák és fellépések során ifjú muzsikus-partnereimmel.

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!