Kiss Anna

2000-ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Konzervatóriumának zeneelmélet-szolfézs-karvezetés szakán. 2007-ben egyetemi diplomát szereztem  a Pécsi Tudományegyetem ének-zene, karvezetés szakán. 2015-ben végeztem el a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zenei mentor és gyakorlatvezető képzését. 
 

2001-től tanítok a Tóth Aladár Zeneiskolában, előképzőtől 6. osztályig. Zenei pályára, versenyre készítek fel gyerekeket. Aktívan részt veszek a zeneiskolai rendezvények, táborok szervezésében. Gyakorlatvezető tanárként évek óta fogadom az LFZE hallgatóit óráimon, igyekszem segíteni őket pályakezdésükben. 

 

A Mindszenty Zsuzsánna vezette Musica Nostra Énekegyüttes aktív énekese vagyok. A kórussal nemzetközi versenyeken veszünk részt nem kevés sikerrel és aktívan közreműködünk a hazai kortárs zenei koncerteken. Számos mű ősbemutatóját énekeltük és rögzítettük felvételeken.

Az éneklés meghatározó az életemben, tanárként is az egyik legfontosabb célom, hogy a közös muzsikálás örömét megéreztessem a gyerekekkel.

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!