A Tóth Aladár Zeneiskola az Oktatási Hivatal Bázisintézménye

Mi az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím tartalma?
 
A bázisintézmény olyan megyei, járási, esetleg országos szinten elismert és szakmai hagyományokkal rendelkező, infrastruktúrában a feladatellátáshoz megfelelő módon felszerelt, egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szakmai módszertani, szervezeti kultúrával és innovációval rendelkező nevelési-oktatási intézmény, amely alkalmas az adott területen magas színvonalú, hatékony tudásmegosztásra.
Olyan intézmény, amelyben az adott szolgáltatási területhez kapcsolódó jó gyakorlat eredményesen működik mesterpedagógus vagy mesterpedagógus szaktanácsadó, illetve az intézményvezető által kijelölt pedagógus közreműködésével.
 
A bázisintézményi rendszer kialakításának célja:
szoros együttműködés kialakítása az egyes Pedagógiai Oktatási Központok (POK) illetékességi területén működő azon nevelési-oktatási intézményekkel, amelyek a pedagógiai eredményességük növelésében már szép eredményeket értek el, az ehhez vezető módszereket szeretnék is megosztani a környezetükkel, helyet és lehetőséget biztosítanak pedagógiai szakmai műhelyek, bemutató órák, tanulmányi versenyek, pedagógus továbbképzések megtartásához, és támogatni szeretnék a környezetükben a pedagógiai szakmai közélet fejlődését, valamint az adott megyében működő POK által biztosított pedagógiai-szakmai szolgáltatásokhoz való méltányos és szélesebb körű hozzáférést.
 
Zeneiskolánkban a bázisintézményi kapcsolattartók:
Magyar Margit igazgató és Réti Tamás igazgatóhelyettes
Telefon: +36 1 322-3248; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!