Beiratkozás

Izeg–mozog, jár a keze–lába, ha zenét hall, máris arra figyel, és semmi másra.

Ha ráismer gyermekére, akkor kérjük, jöjjenek el hozzánk. A Tóth Aladár Zeneiskola tanárai várják - már 5 éves kortól - azokat a gyermekeket, akiknek zenei érdeklődésére felfigyel családjuk. Ha nem tudja eldönteni, hogy mi érdekli gyermekét a körülöttünk levő zajos, nyüzsgő világból, akkor is örömmel várjuk, hogy közösen segítsünk Önöknek. A Tóth Aladár Zeneiskola tanárai várják gyermekét, hogy a zenetanuláson keresztül jobb esélyt teremtsenek számára.

 

Hogyan jelentkezhetnek iskolánkba?

Minden jelentkezőnek jelentkezési lapot kell kitöltenie, annak megfelelően, hogy zeneiskolai szolfézs előképzőbe, vagy hangszerre jelentkezik. Ezek a jelentkezési lapok (zeneiskolai szolfézs előképzős jelentkezési lap; hangszeres zeneiskolai és jazz-zenei jelentkezési lap) honlapunkról letölthetők.

 

Mikor lehet jelentkezni?

A hangszeres felvételiket május elején tartjuk, melyeknek pontos dátumát a zeneiskolai hirdető táblákon április elejétől olvashatják. Az előképzős csoportokat júniusban és szeptember elején szervezik szolfézstanáraink, a kerület iskoláiban, óvodáiban.

 

Választható klasszikus zenei tanszakaink:

zenei előképző (6-8 éves korosztály), zongora, hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő, furulya, fuvola, oboa, klarinét, szaxofon, fagott, kürt, trombita, harsona, gitár, cimbalom, ütőhangszerek, magánének

Választható népzenei tanszakaink:

népi ének, népi hegedű, népi bőgő, népi brácsa

Választható jazz-zenei tanszakaink:

zongora, bőgő, gitár, basszusgitár, dob, fuvola, szaxofon, ének.

 

Letölthető dokumentumok:

A jelentkezési lapok ezen az oldalon érhetők el.

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!