Mester és tanítvány találkozása a Müpában

Mester és tanítványa, Bogányi Gergely és Boros Misi közös koncertjének nyilvános főpróbáját tartják 2017. december 6-án, melyre jelentkezhetnek mindazon fiatalok, akiknek egyébként nem lenne lehetőségük részt venni egy ilyen eseményen. Kiemelten olyan fiatalokat várnak a szervezők, akik zenét tanulnak. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött - regisztrálni november 20-ig lehet.
 
Mester és tanítvány találkozása ünnep: megmutatja, hogyan alkot együtt két generáció, és hogyan épül fel a híd két művész között. A szervezők ennek az izgalmas találkozásnak az örömét szeretnék megosztani mindazon diákokkal, akik nem csak kedvelik a zenét, de a mindennapjaik szerves részét is képezik.
A részvételi szándékot, pontos létszámmal és névsorral november 20-ig lehet jelezni, az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.
Időpont: 2017. december 6. 15:00-17:00 (érkezés 14:30-tól)
Helyszín: Művészetek Palotája, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
Esemény: Mester és tanítványa - Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész és Boros Misi Junior Prima-díjas zongorista közös koncertje
Közreműködik a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara, vezényel: Bogányi Tibor
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!