Prof. Laki Krisztina mesterkurzusa zeneiskolánkban

Várjuk magánének tanárok, magánének szakos hallgatók jelentkezését, akik passzív hallgatóként részt szeretnének venni prof. Laki Krisztina operaénekesnő mesterkurzusán. A kurzusra 2016. március 19-től 24-ig naponta 10.00 és 16.30 óra között kerül sor, és az aktív résztvevők hangversenyével zárul.

Helyszín: a Tóth Aladár Zeneiskola.

A terem korlátozott befogadóképessége miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket írásban, a csatolt jelentkezési lap kitöltésével várjuk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen 2016. március 15-ig. A jelentkezés befogadásáról e-mailben visszaigazolást küldünk.

 

A részvétel díja: 2000 Ft/nap, melyet a helyszínen, készpénzben kérünk kifizetni. Igény szerint 5 órás pedagógus továbbképzésről részvételi igazolást tudunk kiállítani.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kurzus akkreditált 30 órás pedagógusképzésként is elvégezhető! A tanúsítvány kiállításának feltétele: kötelező részvétel a kurzus minden napján 10.00 és 13.00 óra között, valamint egy összefoglaló dolgozat elkészítése a kurzusról.  A továbbképzés részvételi díja: 25.000 Ft.

A kurzus plakátja itt tölthető le.

 

Prof. Laki Krisztina tanulmányait Réti Józsefnél, a kitűnő magyar tenoristánál végezte. Első nagy szerepét a düsseldorfi Deutsche Oper am Rheinben kapta. Vendégszerepelt többek között a kölni Opera, a bécsi Staatsoper, a milánói Scala, a hamburgi Staatsoper, a párizsi Nagyopera színpadain, ahol olyan híres rendezőkkel dolgozhatott, mint Jean-Pierre Ponelle, Giorgio Strehler, Andrej Ljubimov. A nemzetközi operaélet sztárjai – Domingo, Raimondi, Kiri Te Kanawa – és híres karmesterek – Carlo Maria Giulini, Bernard Haitink, Nicolaus Harnoncourt, Wolfgang Sawallisch, Georges Prètre, Sir Neville Mariner – körében aratta figyelemre méltó sikereit. Európa legismertebb zenei centrumaiban lépett fel (Salzburg, Bécs, Amszterdam, London, Róma), de jól ismert vendég Japánban és az Egyesült Államokban is. Több mint 50 lemez, illetve CD felvételén vett részt. 2001-ben Laki Krisztina elnyerte az Osztrák Tudományért és Kultúráért adományozott kitüntetést. (Forrás: www.zene.hu.)

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!