Járdányi Zsófia hegedű továbbképzése

Pályaorientált továbbképzés címmel, Járdányi Zsófia egyetemi docens vezetésével hegedű továbbképzést hirdet gimnazista korú zeneiskolai tanulók számára a Járdányi Pál Zeneiskola Akkreditált Kiváló Tehetségpont.
 
A továbbképzés célja, hogy ráirányítsa a résztvevők figyelmét a professzionális zenei és hangszeres követelményekre és szakmai tanácsokkal segítse a fejlődés folyamatát. A foglalkozások elsősorban azoknak a növendékeknek szólnak, akik - annak ellenére, hogy nem konzervatóriumba járnak - a gimnáziumi éveik alatt is odaadással folytatják hegedűs tanulmányaikat, és lehetőséget látnak a zenei hivatás választására.
A szervezők nem titkolt szándéka, hogy a művészi pálya mellett a hegedűtanári hivatáshoz is kedvet ébresszenek, ezért olyan muzsikus jelölteket is várnak, akik pódiumművészként kevésbé tudják elképzelni jövőjüket, viszont zenepedagógusként szívesen foglalkoznának gyerekekkel. 
 
A kurzus havonta egyszer, szombati napon lesz, a Járdányi Pál Zeneiskolában (1022 Budapest, Marczibányi tér 1.), aktív résztvevőknek 2000 Ft, passzív résztvevőknek 1000 Ft befizetése mellett.
Jelentkezni e-mailben a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen, legkésőbb az aktuális kurzus előtt két héttel lehet.
 
Második alkalom: 2015. november 28. (Jelentkezés november 14-ig.)
A jelentkezési lap itt tölthető le.
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!