Születésnapi kedvezmény az Eötvös 10-ben

Idén ötéves az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, és születésnapi ajándékképpen kedvezményes belépés lehetőséggel lepi meg partnereit, köztük a Tóth Aladár Zeneiskolát is. Most 50%-os kedvezményt kínál az alábbi két koncertre. A részvételi szándékot az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen lehet jelezni március 28-ig.
 
2014. március 28., péntek 20 óra
 
Herczku Ági és a Banda
Herczku Ágnes és Nikola Parov a magyar népzenei, világzenei élet megkerülhetetlen személyiségei. Legújabb műsorukban Herczku Ágnes hagyományőrző albumának dalai mellett az aranylemezes, többszörös Fonogram-díjas szerzőpáros saját szerzeményei, világzenei feldolgozásai szerepelnek.
A koncerten Herczku Ágnest és Nikola Parovot Födő Sándor Fodo zongorán és ütőhangszereken, Halász László harmonikán, valamint kiváló népzenészek kísérik.
Jegyár 3200 Ft helyett, 50% kedvezménnyel: 1600 Ft.
 
2014. április 3., csütörtök 20 óra
Klasszikon - Crossover opera
A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretén belül lép fel az Eötvös10-ben a Klasszikon együttes, műsorukban az operaslágerek és a könnyűzene hangzásvilága találkozik.
Sebők Monika operaénekesnő jazz quartettjével Verdi, Puccini, Mozart, Bizet és más klasszikus mesterek zenéjét könnyedségében igényes zenei csemegeként tálalja, korunk hangszereire áthangszerelve, és friss lüktetéssel átitatva a zeneműveket. A jól ismert operaslágerek feldolgozásai, melyeket a legkülönbözőbb populáris zenei műfajok (a jazz, a swing, a blues, a rock’n’ roll, a szalonzene és a musical) stílusjegyeivel fűszereztek meg, mind a klasszikus, mind a könnyűzene közönségének különleges zenei élményt nyújtanak, a zenei világok közti izgalmas határmezsgyén kalandozva. 
Jegyár 3500 Ft helyett, 50% kedvezménnyel: 1750 Ft
 
Bővebb információ a weboldalon és a közösségi oldalon.
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!