Ösztöndíj-lehetőség tehetséges diákok számára

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2016/2017 tanévben ismét elindítja Nyilas Misi Ösztöndíj Programot, hogy segítse a tehetséges gyerekeket álmaik megvalósításában, legyen az a sport területe vagy valamilyen művészeti pálya. Október 12-ig lehet pályázni.
 
A Nyilas Misi Ösztöndíj nyertesei havi támogatásban részesülhet tehetségük kibontakozásában. A Program rendszeres anyagi támogatást biztosít magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló, olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók - összesen 100 fő - számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. A Kárpát-medence területén 100 főt támogatunk.
A pályázat benyújtható:
2016. szeptember 12. és 2016. október 12. között
Az ösztöndíj mértéke: 5000 Ft/fő/hónap vagy 16 EUR/fő/hónap a 2016/17 –es tanévre (10 hónap).
A pályázatot az erre a célra külön kialakított webes felületen, csak elektronikusan lehet benyújtani a http://legyenfolytatas.jobbadni.hu oldalon.
Pályázhatnak a magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő nappali tagozatos diákok, az általános iskola 5. osztályától a középiskolai tanulmányok befejezéséig, az alábbi területeken:
művészeti ágban (zene-, képző-, táncművészet;)
sportban (egyéni, csapat)
természettudományban, bölcsésztudományban (magyar nyelv és irodalom, történelem, idegen nyelv, matematika, fizika, kémia, informatika)
A támogatást a pályázó fejlesztésre használhatja fel:
egyesületi tagdíjra,
eszköz kölcsönzésre, vásárlásra, 
különórára,
verseny, fellépés nevezési díjra,
verseny, fellépés útiköltségére (verseny, fellépés illetve a különórára való odajutás megkönnyítésére)
 
A részletekkel kapcsolatban Fejér Zsófia tud segítséget nyújtani a +3630/303-8051-es telefonszámon vagy az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímen.
A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány (1146-Budapest, Hungária krt. 200.) telefonszáma: + 36 1 273 04 49. További információ itt található.
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!