Nyári kurzusok a XL. Békés-tarhosi Zenei Napok keretében

Hamarosan kezdődnek a XL. Békés-tarhosi Zenei Napok és a zenei kurzusok, melyek célja, hogy az ország különböző területeiről érkező fiatalok, jó hangulatú tábor keretében az együtt muzsikálás élménye mellett tovább adhassák, bemutathassák egymásnak ismereteiket. A neves művésztanárok egyéni hangszeres órái mellett lehetőség nyílik kamarazenei csoportokban való közös muzsikálásra is. A kurzusokra nagy szeretettel várnak zeneiskolásokat, középiskolásokat, főiskolásokat egyaránt. 
 
Az alábbi kurzusok közül lehet választani: fuvola, kürt, gitár, vonós zenekari tábor és kurzus.
 
A Békés - tarhosi Zenei Napok programjához kapcsolódóan idén első alkalommal rendeznek gitárkurzust 2016. június 21 – 23 között.
Az oktatás helyszíne: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Jantyik M. u. 23-25.)
Jelentkezési lap visszaküldésének és a részvételi díj befizetésének határideje: 2016. május 20.
A találkozó meghívott művésztanára: Podhorszky Gábor gitárművész.
 
Országszerte számos zenei tábor várja nyaranként az ifjú muzsikusokat, de ezek közül is kitűnik tartalmasságával, sokszínűségével a XL. Békés-tarhosi Zenei Napok keretében megszervezett vonószenekari tábor. A zenekari tábor keretében lehetőség nyílik egyéni kurzusórák igénybevételére is. 
 
2016-ban 23. alkalommal rendezik meg a fuvolakurzust, ahová alap-, közép- és felsőfokú kategóriába várják 11 éves kortól a fiatalokat.  Az idei év a Tarhosi Énekiskola alapítójának, Gulyás György születésének 100., az Énekiskola 70., míg a zenei napok 40. évfordulója is egyben. Egyéni és kamarazenei órák, házi hangversenyek és a kurzust záró gálakoncert teszik tartalmassá az itt tartózkodás napjait. 
 
Bővebb információ itt olvasható a Kürt kurzusról.
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!