Adminisztratív munkakörben állást hirdetünk

A Belső-Pesti Tankerülethez tartozó VI. kerületi Tóth Aladár Zeneiskola azonnali kezdéssel állást hirdet ügyviteli adminisztrátori munkakörben.
A jelentkezőktől precizitást, magas szintű gépírni tudást, adatbázisok magabiztos kezelését illetve alapszintű programok ismeretét várjuk el (word, excel, ppt stb.). A heti 40 órás határozatlan idejű munkaviszony betöltésénél előnyt jelent a pedagógus végzettség. Bérezés: a közalkalmazotti jogszabály szerint.
Jelentkezni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehet, önéletrajz és rövid bemutatkozás elküldésével.
 

Újra Zeneiskolánk éjszakája

Programjaink:

13.00-17.00 óráig: Hangszersimogató - hangszerbemutató koncerttel. Ezzel párhuzamosan kicsiknek zenés játék, kreatív hangszerkészítés, játszóház egyedi kirakójátékokkal minden korosztály számára.

17.00-18.30 óráig: Fordított órák és (ős)bemutatunk, mellette folyamatosan teaház Kodállyal és "csendes" zenehallgatás.

19.00-kb. 20.00 óráig: Tanári Koncert

20.30-tól: Együtteseink koncertje

Mindenkit várunk szeretettel a nyílt napon!

 

19. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál

A 19. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál budapesti programjainak egyik helyszíne idén a Tóth Aladár Zeneiskola lesz. 2018. április 10-én 19.00 órától Dominic Carevic (Horvátország) és Jesse Flowers (Ausztrália/Németország) koncertje hallható az iskola Fodor-termében.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely a www.gitarfesztival.hu honlapon keresztül lehetséges. A program plakátja itt tekinthető meg.

 

 

Vonószenekari bemutató iskolánkban

A BHKZ Akadémia és a Tóth Aladár Zeneiskola rendezésében 2018. április 14-én szombaton 16.00 órai kezdettel Soós András Bartók Mikrokozmoszából készített vonószenekari keresztmetszetének első nyilvános bemutatóját láthatják az érdeklődők.

Az átiratokból készült válogatás a kezdők számára is játszható néhány soros daraboktól a professzionális zenekarok igényeit is kielégítő hangversenydarabokig terjed, s a bartóki koncepciót követve érzékelteti az oda vezető útvonalat.

BHKZ Akadémia vonószenekara mellett közreműködik a Tóth Aladár Zeneiskola Tücsökzenekara és Szimfonikus Zenekarának vonóskara. Vezényel: Soós András, bevezetőt mond Gémesi Géza.

A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk! A program plakátja itt tekinthető meg.

 

 

Mit és hogyan tanítsunk?

2018. február 21-én szerdán 10.00 és 14.00 óra között Budai Lehel előadását hallhatják az érdeklődőt "Didaktikai és módszertani lehetőségek a zeneiskolai gitároktatásban, azaz mit és hogyan tanítsunk" címmel. A Bázisintézményi programra a belépés ingyenes.

Várjuk a jelentkezéseket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Az előadás meghívója itt tekinthető meg.

 

 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!