Réti Tamás

Zongoraművész-tanár diplomámat 2005-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Főiskolai Karán. 2004-ben az Országos Főiskolai Beethoven Zongoraversenyen 2. helyezést értem el, valamint a 2004-ben és 2005-ben rendezett Országos Kamarazeneversenyen kiemelt nívódíjjal és különdíjjal jutalmaztak. 
2004-ben az Oktatási Minisztérium Köztársasági Ösztöndíjasa voltam. 2009-ben a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karának szakirányú továbbképzésén közoktatási vezető oklevelet szereztem. Jelenleg az Óbudai Egyetem másodéves gyakorlatvezető mentortanár szakos hallgatója vagyok.
Számos zongorapedagógus mesterkurzusán mélyítettem a tudásom. 2013 júliusában az Egész életen át tartó tanulási program keretében zenetanároknak rendezett Comenius szakmai továbbképzés aktív résztvevője voltam az angliai Cheltenhamben. A megszerzett ismereteket folyamatosan igyekszem beépíteni, hogy minél hatékonyabban szolgáljam növendékeim fejlődését. Több növendékem volt díjazott regionális országos tanulmányi versenyeken, valamint nemzetközi zenei versenyeken.
2005 óta vagyok a Tóth Aladár Zeneiskola zongoratanára, valamint 2013-tól az egyik intézményvezető-helyettes. Tanári tevékenységem során fontosnak tartom a szoros kapcsolatot a növendékeimmel és igyekszem egész életükre maradandó élményeket adni a hangszeres órákon.
 
 

Miért szeretem a hangszerem?

 

Zeneismeret órarendek

 

Hírmondó archívum

 

Hallgass zenét, olvass róla!

 

Fórumozz, kérdezz tőlünk!